Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pengering vakum

  • Low temperature double cone rotary vacuum dryer

    Pengering vakum rotary kerucut ganda suhu rendah

    Pengering vakum rotary kerucut ganda yaiku peralatan pangatusan sing nggabungake campuran lan pangatusan vakum. Proses pangatusan vakum yaiku kanggo nyelehake materi sing bakal dikeringake ing silinder sing disegel, lan nggunakake sistem vakum kanggo nggambar vakum nalika dadi panas bahan sing bakal dikeringake terus-terusan, supaya banyu ing jero materi nyebar menyang permukaan liwat tekanan. prabédan utawa prabédan konsentrasi, lan molekul banyu (utawa gas Non-condensable liyane) entuk energi kinetik cukup ing lumahing materi, diffuses menyang ruang tekanan kurang saka kamar vakum sawise ngatasi daya tarik bebarengan antarane molekul, lan pompa adoh dening pump vakum kanggo ngrampungake misahake saka ngalangi.

  • Low temperature rake vacuum dryer for paste

    Pengering vakum rake suhu rendah kanggo tempel

    Mesin iki minangka peralatan pengering vakum batch horisontal. Materi udan wis nguap dening konduksi, lan stirrer scraper dilengkapi kanggo terus-terusan mbusak materi ing lumahing panas, lan gerakane ing wadhah kanggo mbentuk aliran sirkulasi. Sawise banyu nguap, dipompa metu dening pompa vakum.

  • Low temperature vacuum tray dryer

    Pengering baki vakum suhu rendah

    Sing diarani pangatusan vakum yaiku panas lan garing bahan garing ing kahanan vakum. Yen pompa vakum digunakake kanggo ngekstrak hawa lan kelembapan, kacepetan pangatusan bakal luwih cepet.

    Wigati: Yen condenser digunakake. Pelarut ing materi bisa mbalekake liwat condenser. Yen pelarut banyu, kondensor bisa diilangi, ngirit investasi energi.