Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pengering Tray

  • Stainless steel hot air circulation drying oven

    Oven pengering sirkulasi udara panas stainless steel

    Oven sirkulasi udara panas seri CT-C dilengkapi kipas aliran aksial sing ora bising, tahan suhu dhuwur lan sistem kontrol suhu otomatis. Sistem sirkulasi kabeh ditutup kanthi lengkap, sing nambah efisiensi termal oven saka 3-7% saka kamar pangatusan tradisional nganti saiki 35-45%, Efisiensi termal bisa nganti 50%. Desain sing sukses saka oven sirkulasi udara panas CT-C wis nggawe oven sirkulasi udara panas negaraku tekan tingkat domestik lan manca.