Sugeng rawuh ing situs web kita!

Stainless steel v wangun mixer kanggo bubuk campuran

Katrangan singkat:

Produk seri mixer V-jinis minangka mixer asimetris kanthi efisiensi dhuwur, sing cocog kanggo nyampur bubuk utawa bahan granular ing industri kimia, panganan, farmasi, feed, keramik, metalurgi lan liyane. Mesin kasebut nduweni struktur sing cukup, operasi prasaja, operasi kedap udara, dipakani lan discharge sing trep, lan silinder (manual utawa vakum dipakani) digawe saka stainless steel, sing gampang kanggo ngresiki. Iki minangka salah sawijining peralatan dhasar perusahaan. Cocog kanggo industri farmasi lan kimia.


Detail Produk

Tag produk

Presentasi agensi 

Mesin iki bisa nyampur bubuk garing lan bahan granular panganan.
Barel campuran mesin iki nduweni struktur unik, pencampuran seragam, efisiensi dhuwur, lan ora ana akumulasi materi. Kabeh mesin iku prasaja ing struktur lan gampang kanggo operate. Lumahing njaba lan bagean kontak materi digawe saka stainless steel kualitas dhuwur, kang ayu ing katon lan gampang kanggo njaga lan resik.

Produk seri mixer tipe V yaiku mixer asimetris kanthi efisiensi dhuwur, sing cocog kanggo nyampur bubuk utawa bahan granular ing industri kimia, panganan, farmasi, feed, keramik, metalurgi lan liyane. Mesin kasebut nduweni struktur sing cukup, operasi prasaja, operasi kedap udara, dipakani lan discharge sing trep, lan silinder (manual utawa vakum dipakani) digawe saka stainless steel, sing gampang kanggo ngresiki. Iki minangka salah sawijining peralatan dhasar perusahaan.

Prinsip lan struktur mesin

Siji mburi mesin dilengkapi motor lan reducer. Daya motor ditularake menyang reducer liwat sabuk, lan reducer dikirim menyang tong minyak berbentuk V liwat kopling. Nggawe tong minyak V-shaped terus kanggo drive bahan ing tong minyak kanggo nyampur munggah, mudhun, ngiwa lan nengen ing tong minyak.

V shape mixer01

tujuane

Iku cocok kanggo nyawiji saka wêdakakêna karo flowability materi apik lan beda cilik ing sifat fisik, uga nyawiji bahan karo syarat nyawiji kurang lan kaping nyawiji cendhak. Amarga materi ing wadhah campuran V-shaped mili lancar, iku ora bakal ngrusak wangun asli saka materi. Mulane, mixer tipe V uga cocok kanggo campuran bahan granular sing gampang rusak lan nyandhang, utawa campuran bubuk, blok, lan bahan sing ngemot jumlah banyu tartamtu. Iki digunakake kanthi wiyar ing industri farmasi, kimia, lan panganan.

Parameter teknis

Model lan spesifikasi V-0.18 V-0.3 V-0.5 V-1.0 V-1.5 V-2.0 V-2.5 V-3.0 V-4.0 V-5.0 V-6
Kapasitas produksi (kg/time) 72 90 150 300 450 600 800 900 1200 1500 1800
Model pompa vakum W2 W2 W2 W3 W3 W3 W3 W4 W4 W4 W4
Wektu bahan mentah dipakani (min) 3-5 3-5 4-6 6-9 6-10 8-13 8-15 8-12 10-15 15-20 18-25
Wektu campuran (min) 4-8 6-10 6-10 6-10 6-10 6-10 6-10 8-12 8-12 8-12 8-12
Volume total (m3) 0.18 0.3 0.5 1.0 1-5 2.0 2.5 3.0 4.0 5.0 6.0
Kacepetan aduk (r/min) 12 12 12 12 12 12 12 10 10 10 10
Daya motor (kw) 1.1 1.1 1.5 3 4 5.5 7.5 7.5 11 15 18.5
Dhuwur puteran (mm) 1580 2160 2360 2600 2800 2900 3000 3200 4000 4500 5000
Bobot (kg) 280 320 550 950 1020 1600 2040 2300 2800 3250 3850

Cathetan: kabeh koefisien loading yaiku 0.4 ~ 0.6.kapasitas produktif sing kadhaptar ing tabel diwilang miturut 0.5 koefisien loading lan 0.8 saka Kapadhetan bahan mentah.

V shape mixer01
V shape mixer02
V shape mixer03

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita