Sugeng rawuh ing situs web kita!

Spheronizer baja tahan karat kanggo mbentuk pelet dadi manik-manik bunder

Katrangan singkat:

Mesin iki dilengkapi disk centrifugal puteran, blower, lan pistol semprot pneumatik kanggo nggawe partikel teles dadi pelet sing apik. Sijine partikel udan digawe ing proses sadurungé menyang puteran centrifugal disk, miwiti blower, lan banjur miwiti puteran centrifugal disk, supaya partikel udan sing subjected menyang buoyancy saka online longkangan annular, pasukan centrifugal rotasi, lan gravitasi dhewe, lan obah ing wangun untaian tali circumferential. Pembentukan bal kanthi sphericity sing dhuwur banget.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan panggunaan

Mesin iki dilengkapi disk centrifugal puteran, blower, lan pistol semprot pneumatik kanggo nggawe partikel teles dadi pelet sing apik. Sijine partikel udan digawe ing proses sadurungé menyang puteran centrifugal disk, miwiti blower, lan banjur miwiti puteran centrifugal disk, supaya partikel udan sing subjected menyang buoyancy saka online longkangan annular, pasukan centrifugal rotasi, lan gravitasi dhewe, lan obah ing wangun untaian tali circumferential. Pembentukan bal kanthi sphericity sing dhuwur banget.

Sistem iki kanggo nggawe bahan alus cocok dening nyawiji bahan wêdakakêna lan Binders, lan banjur extrude bahan alus menyang partikel columnar lan sijine menyang mesin blasting dijupuk bunder kanggo nggawe partikel bundher karo sphericity dhuwur banget. Peralatan kasebut ngilangi keluwihan banyu lan entuk partikel bola sing dibutuhake.

Komposisi sistem: pencampuran + granulasi awal + pembulatan + pangatusan + sieving = produk rampung

Nyawiji: CH trough mixer utawa mixer liyane (jinis nyawiji); granulasi; ZL rotary extrusion granulator utawa YK swing granulator (jinis granulasi); babak; QZL babak granulator; pangatusan: GFG dhuwur-efficiency rattan dryer, FG nggodhok dryer, open utawa liyane; Screening: ZS layar kedher utawa liyane

QZL series spheronizer 001

Sijine partikel udan digawe ing proses sadurungé menyang cakram centrifugal puteran, supaya partikel udan sing subjected menyang buoyancy saka annulus online, puteran pasukan centrifugal, lan gravitasi dhewe, lan pindhah ing wangun untaian ring, lan semprotan. menyang lapisan materi obah saka arah cukup liwat gun semprotan multi-cairan. Ing cairan formula, pelet kanthi sphericity dhuwur dibentuk. Prinsipe padha karo amben fluidized puteran.

Aplikasi umum: pelet omeprazole, pelet aspirin, pelet enzim feed, pelet natrium sulfat, pelet parasetamol senyawa, katalis, pelet film VB2

Fitur

Blower bisa dilengkapi konversi frekuensi motor dhisik, sing ndadekake gandum luwih cepet lan produk rampung luwih apik.
Turntable pilihan nganggo motor loro-kacepetan kanggo nggedhekake kaendahan produk.
Bahan dioperasikake ing wadhah kedap udara, ora ana bledug sing mabur, operasi sing aman.

Spesifikasi

230

400

550

700

1000

1300

Daya (Kw)

0.75

2.2

3

3.7

5.5

7.5

Kapasitas (kg/jam)

2.5-4

5-8

10-50

40-80

70-200

100-30


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita