Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pengering Semprotan

  • Herb extract spray dryer with air broom

    Pengering semprotan ekstrak herbal kanthi sapu udara

    Ing taun-taun pungkasan, teknologi pangatusan ekstrak obat tradisional Cina negara saya wis ngalami kemajuan sing signifikan, lan teknologi pengeringan ekstrak majeng lan peralatan wis dipromosikan nganti sawetara, nanging riset babagan optimasi proses pangatusan lan perbaikan peralatan isih kudu dikuatake. Yanlong pangatusan realistically adhedhasar status pembangunan saka medicine tradisional Cina extract teknologi pangatusan, lan adhedhasar asas, status peralatan lan ciri technical saka teknologi pangatusan umum kayata kothak pangatusan, pangatusan semprotan, lan pangatusan vakum, iku nganalisa cara pangatusan beda. kanggo obat tradisional Cina soaking.

  • Small lab spray dryer evaporate 3L/H

    Pengering semprotan laboratorium cilik nguap 3L / H

    HF-3L pengering semprotan cilik (pengering semprotan cilik / pengering semprotan pilot) lan utamane cocok kanggo produksi bubuk partikel mikro ing universitas, lembaga riset lan laboratorium panganan, obat-obatan lan perusahaan kimia. Iku cocok kanggo kabeh solusi kayata emulsions lan suspensions. Nduwe aplikasi spektrum sing amba lan cocok kanggo pangatusan bahan sing sensitif panas kayata produk biologi, pestisida biologis, persiapan enzim, lan liya-liyane, amarga bahan sing disemprot mung kena suhu dhuwur nalika disemprotake menyang partikel kaya kabut, saengga bisa ditrapake. mung digawe panas langsung.

  • Stainless steel spray dryer evaporate 5L/H

    Pengering semprotan stainless steel nguap 5L/H

    LPG-5 Pilot / Lab Spray Dryer akeh digunakake kanggo proses ing industri pangatusan Cairan. Utamané cocok kanggo prodhuksi bubuk, granule utawa pamblokiran produk ngalangi saka solusi, emulsion, suspending Cairan lan pumped tempel Cairan. Mulane nalika distribusi ukuran granule, Kelembapan final, Kapadhetan akeh, wangun granule saka produk rampung kudu salaras karo standar akurasi, pangatusan semprotan minangka proses becik.