Sugeng rawuh ing situs web kita!

Mixer v lab portabel cilik

Katrangan singkat:

Mixer tipe V laboratorium digunakake kanggo nyampur luwih saka rong jinis bubuk garing lan bahan granular ing laboratorium.

Tong campuran saka mixer V-shaped nduweni struktur unik, lan materi ing silinder V-shaped diuripake bali lan kasebut liwat transmisi mechanical kanggo entuk tujuan pencampuran seragam.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Mixer tipe V laboratorium digunakake kanggo nyampur luwih saka rong jinis bubuk garing lan bahan granular ing laboratorium.

Tong campuran saka mixer V-shaped nduweni struktur unik, lan materi ing silinder V-shaped diuripake bali lan kasebut liwat transmisi mechanical kanggo entuk tujuan pencampuran seragam.

Laras campuran saka mixer tipe V umume digawe saka stainless steel kanthi tembok njaba lan njaba sing dipoles. Desain struktural njamin ora ana pojok mati akumulasi materi. Nduwe karakteristik ora ana pojok tong minyak, ora ana akumulasi materi, kacepetan cepet lan wektu pencampuran sing cendhak, lan trep lan trep kanggo ngresiki.

Struktur kinerja

VH seri V-jinis dhuwur-efficiency mixer bisa vakum nyedhot lan segel discharge katup kupu, lan ngleksanakake operasi bledug-free.
Mixer V-jinis dumadi saka rong silinder asimetris, materi bisa mili ing arah vertikal lan horisontal, lan uniformity nyawiji bisa tekan luwih saka 99%.
Awak silinder digawe saka piring stainless steel, tembok njero lan njaba polesan, resik lan sanitasi, ora akumulasi bahan, ketemu syarat GMP.
VH seri V-jinis dhuwur-efficiency mixer gampang kanggo operate, lan bisa dilengkapi operasi wektu utawa operasi inching.

Lab V mixer03
Lab V mixer02
Lab V mixer01

Prinsip mixer tipe V laboratorium

Mixer tipe V kasusun saka rong silinder sing dilas bebarengan ing wangun V. Wangun wadhah kasebut asimetris relatif marang sumbu. Amarga gerakan puteran, partikel wêdakakêna terus-terusan diganti, dibagi, lan digabung ing silinder kepekso; bahan kasebut kanthi acak ditransfer saka siji wilayah menyang wilayah liyane, lan ing wektu sing padha, partikel bubuk diluncurake ing antarane partikel, lan partikel kasebut ditumpangake kaping pirang-pirang ing papan kasebut. Iku terus-terusan mbagekke ing lumahing mentas kui, supaya shearing, difusi lan nyawiji sing bola, lan ora ana sudhut mati nyawiji.

Model

VH-2

VH-5

VH-8

VH-14

VH-20

Total volume ()L)

2

5

8

14

20

Volume kerja (L)

1

2.5

4

7

10

Wektu campuran (min)

10~15

10~15

10~15

10~15

10~15

Kacepetan puteran (rpm)

20

20

20

20

20

Daya (kw)

0.04

0.55

0.55

0.55

0.75

Ukuran (mm)

475*205*390

720*350*610

810×350×620

930×360×820

950*390*890

Lab V  mixer4
Lab V  mixer5
Lab V  mixer3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita