Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pengering Rotary Tray

  • Rotray tray dryer for drying chemical powder and pellets

    Rotray tray dryer kanggo pangatusan wêdakakêna kimia lan pelet

    Pengering terus-terusan jinis tray minangka peralatan pangatusan terus-terusan jinis konduksi sing efisien. Struktur unik lan prinsip kerja nemtokake manawa nduweni karakteristik efisiensi termal sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, jejak cilik, konfigurasi sing gampang, operasi lan kontrol sing trep, lan lingkungan operasi sing apik. Iki digunakake kanthi wiyar ing bahan kimia, obat-obatan, pestisida, panganan, pakan, lan tetanèn. Operasi pangatusan ing industri kayata pangolahan produk sampingan. Iki ditampa kanthi apik ing praktik ing macem-macem industri. Saiki ngasilake telung jinis tekanan atmosfer, kedap udara, vakum, 1200, 1500, 2200, 3000 papat jinis, A (baja karbon), B (stainless steel ing kontak karo bahan), C (ing basis saka B, nambah pipa uap. ) Dalan, poros utama lan krenjang digawe saka stainless steel, lan silinder lan tutup sing diantrekake karo stainless steel).