Sugeng rawuh ing situs web kita!

Produk

  • Rotary extrude granulator for cylinder shape pellets

    Rotary extrude granulator kanggo silinder wangun pelet

    Bagean ing kontak karo materi saka granulator Rotary digawe saka stainless steel, karo katon ayu, struktur cukup, tingkat mbentuk granulation dhuwur, granula ayu, discharging otomatis, Nyingkiri karusakan partikel disebabake discharging manual, lan cocok kanggo operasi aliran.

  • Stainless steel spheronizer for shaping pellets into round beads

    Spheronizer baja tahan karat kanggo mbentuk pelet dadi manik-manik bunder

    Mesin iki dilengkapi disk centrifugal puteran, blower, lan pistol semprot pneumatik kanggo nggawe partikel teles dadi pelet sing apik. Sijine partikel udan digawe ing proses sadurungé menyang puteran centrifugal disk, miwiti blower, lan banjur miwiti puteran centrifugal disk, supaya partikel udan sing subjected menyang buoyancy saka online longkangan annular, pasukan centrifugal rotasi, lan gravitasi dhewe, lan obah ing wangun untaian tali circumferential. Pembentukan bal kanthi sphericity sing dhuwur banget.

  • High speed wet type rapid shear granulator

    Granulator geser cepet jinis udan kacepetan dhuwur

    Materi wêdakakêna lan binder wis kebak pipis saka ngisor dicampur slurry ing wadhah bentuke silinder kanggo mbentuk materi alus teles, lan banjur Cut menyang seragam udan partikel dening sisih-dipasang dhuwur-kacepetan crushing paddle. Granulator campuran kacepetan dhuwur didhukung dening fuselage, pot minangka wadhah, rotasi aduk lan drive piso mabur minangka daya nyopir, materi kasebut diaduk kanthi agul-agul aduk, saéngga materi kasebut tumbling lan nyampur seragam. ing wektu cendhak, lan banjur digawe dening nglereni mabur piso. Partikel kasebut pungkasane dicopot saka port discharge, lan kacepetan rotasi piso mabur sing aduk lan nglereni diganti, supaya entuk peralatan kanthi ukuran partikel sing beda-beda.

  • Ocsillating granulator for making food and pharmaceutical pellets

    Ocsilating granulator kanggo nggawe panganan lan pharmaceutical pelet

    Granulator osilasi ngembangake wêdakakêna udan utawa bahan garing kaya pamblokiran menyang granula sing dibutuhake. Campuran wêdakakêna udan utamané dipigunakaké kanggo meksa wacana liwat layar ing rotasi positif lan negatif saka drum puteran kanggo nggawe granules. peralatan.

    Mesin iki utamane digunakake ing industri farmasi, kimia, panganan lan liyane kanggo ngasilake macem-macem spesifikasi partikel, sing dikeringake dadi macem-macem produk berbentuk. Mesin kasebut uga bisa digunakake kanggo ngremukake bahan garing sing dipadhetke dadi blok. Kabeh bahan kontak bagean digawe saka stainless steel. Produksi bahan.

  • Stainless steel ultra-fine grinder 200 to 450mesh

    Penggiling ultra-fine stainless steel 200 nganti 450 mesh

    Mesin iki dumadi saka telung bagean: mesin utama, mesin tambahan lan kothak kontrol listrik. Wis desain kompak lan struktur cukup. Wis jinis winnowing lan ora layar. Mesin kasebut dilengkapi mekanisme grading, sing bisa nggawe crushing lan grading rampung ing siji wektu. Penyaluran tekanan negatif ndadekake panas sing diasilake ing rongga operasi crushing terus-terusan dibuwang, saengga uga cocog kanggo ngremukake bahan sensitif panas. Mesin iki nduweni macem-macem aplikasi, proses produksi terus-terusan, lan ukuran partikel discharge bisa diatur; bisa nangani crushing lan klasifikasi macem-macem bahan kayata bahan kimia, panganan, obat-obatan, kosmetik, pewarna, resin, lan cangkang.

  • FL one step fluid bed dryer with granulating and drying function

    FL siji langkah adi amben dryer karo granulating lan fungsi pangatusan

    Granulasi lan lapisan farmasi. Granulasi: granula tablet, granula kanggo granula, granula kanggo kapsul. Lapisan: lapisan protèktif saka granules lan pil, preparation werna release alon, film, lapisan enteric. Panganan granulasi lan lapisan. Gula goreng, kopi, bubuk coklat, jus bubuk mentega, asam amino, bumbu, panganan kembung. Pestisida, pigmen, pewarna, granulasi. Bahan wêdakakêna garing, granula lan blok.

  • Herb medicine grinder with hammer blade

    Penggiling obat jamu kanthi pisau palu

    Unit kasebut cocog kanggo industri farmasi, panganan, kimia lan liyane. Kanthi macem-macem fungsi kayata pendinginan udhara lan ora ana layar, mesin iki duwe efek sing cocog kanggo ngremukake lan garing bahan serat. Dibandhingake karo model domestik liyane, suhu produk kurang, ukuran partikel relatif seragam, lan bisa ngrampungake gula becik ditonton, wêdakakêna plastik, Crushing bahan panas-sensitif kayata medicine Cina lan bahan ngemot oiliness tartamtu. Kayata oyod jamu, gagang, lsp.

  • High efficient grinder with hammer blade for fiber

    Gilingan efisien dhuwur kanthi pisau palu kanggo serat

    Pulverizer efisiensi dhuwur GFS dirancang lan dikembangake adhedhasar prinsip metode penyemprotan bubuk campuran. Iku mesin kacepetan dhuwur. Iku nganggo agul-agul cepet-Cut ing sisih siji lan agul-agul papat-stroke ing sisih liyane, supaya materi ulig bisa ulig dening kacepetan dhuwur puteran agul-agul. Pulverizer efisiensi dhuwur GFS uga bisa milih macem-macem lading saka macem-macem wujud lan ukuran miturut disiplin fisik sing beda, lan ukuran partikel bisa dipikolehi liwat layar.

  • Multi functional pin mill for food and pharma

    Pabrik pin multifungsi kanggo panganan lan farmasi

    Pulverizer universal nggunakake gerakan relatif kacepetan dhuwur saka disk toothed movable lan disk toothed tetep kanggo crush obyek pulverized liwat efek gabungan saka impact waos, gesekan lan impact materi. Mesin iki prasaja ing struktur, kuat, stabil ing operasi, lan nduweni efek remuk sing apik. Materi sing remuk bisa langsung dibuwang saka ruang penggilingan mesin utama, lan ukuran partikel bisa dipikolehi kanthi ngganti layar bolong kanthi aperture sing beda. Kajaba iku, mesin kabeh stainless steel.

  • Stainless steel coarse crusher with discharge 0.5 to 5mm

    Crusher kasar baja tahan karat kanthi debit 0,5 nganti 5mm

    CSJ seri coarse crusher cocok kanggo pharmaceutical, kimia, metalurgi, pangan, construction lan industri liyane. Kanggo Processing hard lan angel kanggo pulverize bahan, kalebu pulverizing plastik, kabel baja, etc., ing komposit rock chip grinder uga bisa digunakake minangka peralatan ndhukung kanggo pra-proses micro-pulverization.

  • Stainless steel v shape mixer for powder blending

    Stainless steel v wangun mixer kanggo bubuk campuran

    Produk seri mixer V-jinis minangka mixer asimetris kanthi efisiensi dhuwur, sing cocog kanggo nyampur bubuk utawa bahan granular ing industri kimia, panganan, farmasi, feed, keramik, metalurgi lan liyane. Mesin kasebut nduweni struktur sing cukup, operasi prasaja, operasi kedap udara, dipakani lan discharge sing trep, lan silinder (manual utawa vakum dipakani) digawe saka stainless steel, sing gampang kanggo ngresiki. Iki minangka salah sawijining peralatan dhasar perusahaan. Cocog kanggo industri farmasi lan kimia.

  • Double screw cone mixer for powder mixing

    Double screw cone mixer kanggo campuran bubuk

    Jinis mesin kimia iki nduweni daya adaptasi sudhut kanggo bahan campuran, ora overheat bahan sensitif panas, ora meksa feed lan grinding bahan granular, lan bahan campuran karo bobot kontras gedhe lan ukuran partikel beda ora bakal nimbulaké pamisahan chip.

    Jeneng Cina saka mixer kerucut heliks ganda yaiku mesin kimia khusus, lan bisa ditrapake. Iki digunakake kanthi wiyar ing obat, industri kimia, panganan, bahan bangunan lan industri liyane.