Sugeng rawuh ing situs web kita!

Tes granulator amben cairan FL-60 sadurunge ninggalake pabrik

FL-60 granulator kasur cairan kanggo klien Serbia sing pengin nggawe granula obat Veterinary

微信截图_20210927174213微信截图_20210927174125

granulator amben fluida iki diadopsi rong klompok pemanas, 24KW + 12KW, supaya klien bisa luwih nyetel suhu pangatusan lan ngirit daya. 

Parameter granulator amben cairan iki kaya ing ngisor iki: 

Model

 FL-60

Kapasitas

30-60kg / paket

Dhiameter

700 mm

Volume

200L

Daya kipas

7,5 kw

Volume angin

3000 m3/h

Tekanan angin

950Pa

Konsumsi udara sing dikompres

1.0 (M3/ min)

Tekanan uap

0.3-0.6(Mpa)

Pemanas listrik

24+12KW


Wektu kirim: Sep-27-2021