Sugeng rawuh ing situs web kita!

engineer teka menyang situs klien mixer aditif pangan

微信截图_20211013201607

Dina iki engineer kita teka provice Guizhou, ngunjungi klien ing Guiyang, sing gawé aditif pangan.

Insinyur kita mriksa kondisi kerja mixer aditif pangan, mixer sekrup ganda iki bisa digunakake kanthi apik sajrone telung taun, klien cukup puas karo peralatan kita, dheweke bakal nggedhekake kapasitas produksi ing mangsa ngarep.


Wektu kirim: Oct-13-2021