Sugeng rawuh ing situs web kita!

Kabar

  • Pambuka Brief saka pengering semprotan cilik p ...

    1. Pengering semprotan nganggo operasi layar tutul warna gedhe, kombinasi kontrol otomatis lan kontrol manual, mung siji ing China; 2. Kontrol kanthi otomatis: Startup siji-tombol, sawise nyetel paramèter proses semprotan, suhu tekan suhu sing wis ditemtokake, peri ...
    Waca liyane
  • prinsip kerja two spray dryer

    Pengering semprotan rong cairan centrifugal yaiku pengering semprotan dual-tujuan sing diprodhuksi dening perusahaan kita. Semprotan atomisasi centrifugal nggunakake disk atomisasi centrifugal kanggo muter kanthi kacepetan dhuwur kanggo nggawe tetesan dadi kedhul. Wêdakakêna alus sing diasilake kanthi cara atomisasi iki seragam banget, lan t ...
    Waca liyane
  • aplikasi pengering semprotan cilik ing China

    Pengering semprotan cilik utamane cocog kanggo produksi bubuk partikel mikro ing universitas, lembaga riset lan laboratorium panganan, obat-obatan lan perusahaan kimia. Nduwe aplikasi sing wiyar kanggo kabeh solusi kayata emulsi lan suspensi. Iku cocok kanggo pangatusan panas-sensiti...
    Waca liyane
  • Kustomisasi dhuwur-mburi saka pengering semprotan cilik

    Pengering semprotan skala gedhe eksperimen sing dikembangake lan diprodhuksi utamane cocog kanggo produksi bubuk partikel mikro ing universitas, lembaga riset lan laboratorium panganan, obat-obatan lan perusahaan kimia. Nduwe aplikasi spektrum sing amba kanggo kabeh solusi kayata ...
    Waca liyane
  • Pengering semprotan cilik, semprotan garing eksperimen ...

    gambaran produk Spray pangatusan minangka proses sing paling akeh digunakake ing proses Cairan mbentuk lan industri pangatusan. Paling cocok kanggo ngasilake produk padhet bubuk lan granular saka solusi, emulsi, suspensi lan bahan cair pasty. Mulane, nalika ukuran partikel disebarake ...
    Waca liyane
  • Hovione ngrancang proyek ekspansi global, ...

    Hovione dadi global liwat ekspansi manufaktur, saka New Jersey nganti Portugal. CDMO ngumumake minggu kepungkur sing bakal nandur modal $ 170 yuta ing ekspansi ing Portugal, Irlandia lan New Jersey kanggo nambah kapasitas produksi global kanthi 25%. Gerakan iki ngetutake upaya sing terus-terusan ...
    Waca liyane
  • loro ZPG-500 dryer vakum ngirim menyang Malaysia

    Apa merek aksesoris instrumen lan sistem kontrol sing diwenehake? Sistem kontrol pengering vakum luwih gampang tinimbang pengering semprotan. Umume merek komponèn listrik padha karo sing ana ing pengering semprotan. Pompa lan motor merk opo? Apa dipercaya lan gampang ...
    Waca liyane
  • Pitakonan FAQ babagan rotasi suhu rendah...

    Kita nimbang tuku telung pengering sampeyan, kanggo proses manufaktur, yaiku 1 X ZPG-500, 1 X ZPG-750 lan 1 X ZPG-2000. 1) Apa pengatus kudu diwenehi slurry sing kandel, utawa bisa diisi karo larutan cair lan digunakake minangka evaporator kanggo konsentrasi menyang sl ...
    Waca liyane
  • pabrik ultrafine ing test sadurunge pangiriman

    Gilingan ultrafine ana sing nyebat gilingan klasifikasi udara, kanggo nggawe bubuk superfine. Gilingan ultrafine minangka gilingan tanpa layar Kehalusan saka pulverizer ultrafine dikontrol kanthi kacepetan motor grading + motor pakan. Kacepetan motor grading lan pakan ...
    Waca liyane
  • loro ZPG-500 pengering vakum Rotary ing commis ...

    Loro pengering vakum rotary ZPG-500 lagi ditugasake, bakal dikirim menyang Maylaysia. Rong pengering vakum iki bakal digunakake kanggo mbusak pelarut saka ekstrak herbal tempel. Sumber panas digunakake banyu panas, minangka requirement klien, suhu pangatusan kurang kang ngisor 70 ℃. Wong loro iku...
    Waca liyane
  • rong pengering vakum kanggo klien Malaysia ing ...

    Tujuan kanggo mbusak pelarut saka produk nganti sisa pelarut ing produk < 0,004% Pengering Vakum / Evaporator Bahan Pakan: Cairan Flowable (Produk minyak) Kapasitas: 200 kg/batch Komposisi pakan: 5% pelarut + 95% produk Bahan: SS304 Suhu: 40 -45 deg C ing vakum 0...
    Waca liyane
  • insinyur teka menyang mixer aditif pangan ...

    Dina iki engineer kita teka provice Guizhou, ngunjungi klien ing Guiyang, sing gawé aditif pangan. Insinyur kita mriksa kahanan kerja mixer aditif pangan, mixer sekrup dobel iki bisa digunakake kanthi apik sajrone telung taun, klien cukup puas karo peralatan kita, dheweke bakal ...
    Waca liyane