Sugeng rawuh ing situs web kita!

Mesin Nyampur

  • Stainless steel v shape mixer for powder blending

    Stainless steel v wangun mixer kanggo bubuk campuran

    Produk seri mixer V-jinis minangka mixer asimetris kanthi efisiensi dhuwur, sing cocog kanggo nyampur bubuk utawa bahan granular ing industri kimia, panganan, farmasi, feed, keramik, metalurgi lan liyane. Mesin kasebut nduweni struktur sing cukup, operasi prasaja, operasi kedap udara, dipakani lan discharge sing trep, lan silinder (manual utawa vakum dipakani) digawe saka stainless steel, sing gampang kanggo ngresiki. Iki minangka salah sawijining peralatan dhasar perusahaan. Cocog kanggo industri farmasi lan kimia.

  • Double screw cone mixer for powder mixing

    Double screw cone mixer kanggo campuran bubuk

    Jinis mesin kimia iki nduweni daya adaptasi sudhut kanggo bahan campuran, ora overheat bahan sensitif panas, ora meksa feed lan grinding bahan granular, lan bahan campuran karo bobot kontras gedhe lan ukuran partikel beda ora bakal nimbulaké pamisahan chip.

    Jeneng Cina saka mixer kerucut heliks ganda yaiku mesin kimia khusus, lan bisa ditrapake. Iki digunakake kanthi wiyar ing obat, industri kimia, panganan, bahan bangunan lan industri liyane.

  • Three dimensional mixer for pharmaceutical powder

    Mixer telung dimensi kanggo bubuk farmasi

    Mixer gerakan telung dimensi minangka jinis mixer, sing digunakake kanggo nyampur seragam bubuk lan bahan granular ing farmasi, kimia, panganan, industri ringan, elektronik, mesin, pertambangan lan metalurgi, industri pertahanan nasional, lan ilmiah. unit riset. Tingkat pencampuran transisi busur luwih saka 99,9%, lan wis dipoles kanthi presisi.

  • Stainless steel rapid shear mixer for food and pharma

    Mixer nyukur cepet stainless steel kanggo pangan lan pharma

    Mixer vertikal kanthi kacepetan dhuwur lan efisiensi dhuwur yaiku piranti mixer kanthi kacepetan lan efisiensi dhuwur sing dikembangake khusus kanggo nyampur bahan bubuk. Nyampur macem-macem bahan bubuk karo banyu dadi bahan teles minangka masalah proses sing angel dirampungake ing industri panganan, farmasi lan liyane sajrone pirang-pirang taun. Umume manufaktur nggunakake mixer trough, mixer bentuk V, mixer rong dimensi, mixer telung dimensi lan peralatan pencampur liyane, nanging ana masalah umum kayata wektu campuran sing dawa, campuran sing ora rata, babak cilik lan potongan cilik liyane.

  • Big capacity two dimensional rotary drum mixer

    Kapasitas gedhe mixer drum rotary rong dimensi

    Mixer rong dimensi, jeneng lengkap saka mixer gerakan rong dimensi, minangka jeneng gawe katut, nuduhake mixer kang drum puteran bisa pindhah ing rong arah ing wektu sing padha. Rong arah gerakan yaiku rotasi drum puteran, lan drum puteran ngayun nganggo pigura ayunan. Bahan sing bakal dicampur ing drum muter, muter, lan nyampur karo drum. Ing wektu sing padha, gerakan mixing dumadi saka kiwa nengen lan maju-mundur kanthi ayunan drum. Ing tumindak gabungan saka rong gerakan kasebut, materi kasebut dipikolehi kanthi cepet. Dicampur.

  • Lab flat cone mixer for pilot

    Lab flat cone mixer kanggo pilot

    Laboratorium mixer flat-cone nuduhake mixer sing drum muter bisa pindhah ing rong arah bebarengan. Rong arah gerakan yaiku rotasi drum puteran, lan drum puteran ngayun nganggo pigura ayunan. Bahan sing bakal dicampur ing drum muter, muter, lan nyampur karo drum. Ing wektu sing padha, gerakan mixing dumadi saka kiwa nengen lan maju-mundur kanthi ayunan drum. Ing tumindak gabungan saka rong gerakan kasebut, materi kasebut dipikolehi kanthi cepet. Dicampur.

  • Small portable lab v mixer

    Mixer v lab portabel cilik

    Mixer tipe V laboratorium digunakake kanggo nyampur luwih saka rong jinis bubuk garing lan bahan granular ing laboratorium.

    Tong campuran saka mixer V-shaped nduweni struktur unik, lan materi ing silinder V-shaped diuripake bali lan kasebut liwat transmisi mechanical kanggo entuk tujuan pencampuran seragam.

  • Rotary double cone mixer for mixing powder

    Mixer kerucut dobel Rotary kanggo nyampur bubuk

    Mixer kerucut dobel nuduhake piranti pencampur sing nyampur macem-macem bubuk kanthi seragam liwat tank puteran. Mixer kerucut ganda yaiku jinis bubuk utawa materi granular sing dilebokake ing wadhah kerucut ganda kanthi cara vakum utawa sacara artifisial, lan muter kanthi rotasi kontainer. Materi kasebut nindakake gerakan impact sing kompleks ing wadhah kanggo entuk campuran seragam peralatan mekanik.