Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pengering Paddle Hollow

  • hollow blade dryer for drying paste

    pengering blade kothong kanggo pangatusan tempel

    Paddle dryer punika-kacepetan kurang agitating dryer karo aduk paddle nyetel nang peralatan kanggo nggawe bahan udan kebak kontak operator panas lan lumahing panas ing agitation paddle, supaya minangka kanggo entuk tujuan pangatusan. Struktur kasebut umum. Iku horisontal, dual-sumbu utawa papat-sumbu. Paddle dryers dipérang dadi jinis udhara panas lan jinis konduksi. Detail produk koleksi gambar demonstrasi animasi teknik.