Sugeng rawuh ing situs web kita!

Penggiling obat jamu kanthi pisau palu

Katrangan singkat:

Unit kasebut cocog kanggo industri farmasi, panganan, kimia lan liyane. Kanthi macem-macem fungsi kayata pendinginan udhara lan ora ana layar, mesin iki duwe efek sing cocog kanggo ngremukake lan garing bahan serat. Dibandhingake karo model domestik liyane, suhu produk kurang, ukuran partikel relatif seragam, lan bisa ngrampungake gula becik ditonton, wêdakakêna plastik, Crushing bahan panas-sensitif kayata medicine Cina lan bahan ngemot oiliness tartamtu. Kayata oyod jamu, gagang, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Tujuan utama

Unit kasebut cocog kanggo industri farmasi, panganan, kimia lan liyane. Kanthi macem-macem fungsi kayata pendinginan udhara lan ora ana layar, mesin iki duwe efek sing cocog kanggo ngremukake lan garing bahan serat. Dibandhingake karo model domestik liyane, suhu produk kurang, ukuran partikel relatif seragam, lan bisa ngrampungake gula becik ditonton, wêdakakêna plastik, Crushing bahan panas-sensitif kayata medicine Cina lan bahan ngemot oiliness tartamtu. Kayata oyod jamu, gagang, lsp.

Herb medicine grinder01

Prinsip kerja

Mesin kasebut kasusun saka hopper, roda grading, blade crushing, ring gear, motor crushing, port discharge, blade kipas, kothak ngumpulake, kothak ngumpulake bledug lan bagean liyane. Materi kasebut lumebu ing kamar crushing saka hopper, lan diremuk dening agul-agul puteran kanthi kacepetan dhuwur. Jarak antarane rodha grading lan disk grading diatur kanggo entuk kehalusan materi sing dibutuhake. Lading puteran kanthi kacepetan dhuwur nuntun bahan sing nyukupi syarat saka kamar crushing menyang panrima siklon liwat tekanan negatif, lan bahan sing ora nyukupi syarat kasebut terus diremuk ing kamar crushing. Lebu disaring lan dibalekake liwat tas kain. Unit kasebut dirancang miturut standar "GMP", kanthi struktur sing prasaja, operasi lan reresik sing trep, lan gangguan sing sithik. Kothak bledug saka peralatan bisa kanthi efektif ngumpulake bledug sing diasilake nalika ngremekake.

Model

WF-20B

WF-30B

WF-40B

Ukuran feedmm)

≤5

≤12

≤15

Dukuran ischargebolong

60~220

60~220

60~220

Motorkw)

5.5

7.5

11

Kipas angin (kw)

1.5

2.2

3

Kapasitaskg/jam)

10~150

20~300

5~500

Bobotkg)

320

560

670

Ukuran (mm)

900*1350*1800

1050*1400*2050

1150*1600*2100

Herb medicine grinder4
Herb medicine grinder3
Herb medicine grinder5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita