Sugeng rawuh ing situs web kita!

Mesin Grinding

  • Stainless steel ultra-fine grinder 200 to 450mesh

    Penggiling ultra-fine stainless steel 200 nganti 450 mesh

    Mesin iki dumadi saka telung bagean: mesin utama, mesin tambahan lan kothak kontrol listrik. Wis desain kompak lan struktur cukup. Wis jinis winnowing lan ora layar. Mesin kasebut dilengkapi mekanisme grading, sing bisa nggawe crushing lan grading rampung ing siji wektu. Penyaluran tekanan negatif ndadekake panas sing diasilake ing rongga operasi crushing terus-terusan dibuwang, saengga uga cocog kanggo ngremukake bahan sensitif panas. Mesin iki nduweni macem-macem aplikasi, proses produksi terus-terusan, lan ukuran partikel discharge bisa diatur; bisa nangani crushing lan klasifikasi macem-macem bahan kayata bahan kimia, panganan, obat-obatan, kosmetik, pewarna, resin, lan cangkang.

  • Herb medicine grinder with hammer blade

    Penggiling obat jamu kanthi pisau palu

    Unit kasebut cocog kanggo industri farmasi, panganan, kimia lan liyane. Kanthi macem-macem fungsi kayata pendinginan udhara lan ora ana layar, mesin iki duwe efek sing cocog kanggo ngremukake lan garing bahan serat. Dibandhingake karo model domestik liyane, suhu produk kurang, ukuran partikel relatif seragam, lan bisa ngrampungake gula becik ditonton, wêdakakêna plastik, Crushing bahan panas-sensitif kayata medicine Cina lan bahan ngemot oiliness tartamtu. Kayata oyod jamu, gagang, lsp.

  • High efficient grinder with hammer blade for fiber

    Gilingan efisien dhuwur kanthi pisau palu kanggo serat

    Pulverizer efisiensi dhuwur GFS dirancang lan dikembangake adhedhasar prinsip metode penyemprotan bubuk campuran. Iku mesin kacepetan dhuwur. Iku nganggo agul-agul cepet-Cut ing sisih siji lan agul-agul papat-stroke ing sisih liyane, supaya materi ulig bisa ulig dening kacepetan dhuwur puteran agul-agul. Pulverizer efisiensi dhuwur GFS uga bisa milih macem-macem lading saka macem-macem wujud lan ukuran miturut disiplin fisik sing beda, lan ukuran partikel bisa dipikolehi liwat layar.

  • Multi functional pin mill for food and pharma

    Pabrik pin multifungsi kanggo panganan lan farmasi

    Pulverizer universal nggunakake gerakan relatif kacepetan dhuwur saka disk toothed movable lan disk toothed tetep kanggo crush obyek pulverized liwat efek gabungan saka impact waos, gesekan lan impact materi. Mesin iki prasaja ing struktur, kuat, stabil ing operasi, lan nduweni efek remuk sing apik. Materi sing remuk bisa langsung dibuwang saka ruang penggilingan mesin utama, lan ukuran partikel bisa dipikolehi kanthi ngganti layar bolong kanthi aperture sing beda. Kajaba iku, mesin kabeh stainless steel.

  • Stainless steel coarse crusher with discharge 0.5 to 5mm

    Crusher kasar baja tahan karat kanthi debit 0,5 nganti 5mm

    CSJ seri coarse crusher cocok kanggo pharmaceutical, kimia, metalurgi, pangan, construction lan industri liyane. Kanggo Processing hard lan angel kanggo pulverize bahan, kalebu pulverizing plastik, kabel baja, etc., ing komposit rock chip grinder uga bisa digunakake minangka peralatan ndhukung kanggo pra-proses micro-pulverization.