Sugeng rawuh ing situs web kita!

Mesin Granulating Kab

  • Rotary extrude granulator for cylinder shape pellets

    Rotary extrude granulator kanggo silinder wangun pelet

    Bagean ing kontak karo materi saka granulator Rotary digawe saka stainless steel, karo katon ayu, struktur cukup, tingkat mbentuk granulation dhuwur, granula ayu, discharging otomatis, Nyingkiri karusakan partikel disebabake discharging manual, lan cocok kanggo operasi aliran.

  • Stainless steel spheronizer for shaping pellets into round beads

    Spheronizer baja tahan karat kanggo mbentuk pelet dadi manik-manik bunder

    Mesin iki dilengkapi disk centrifugal puteran, blower, lan pistol semprot pneumatik kanggo nggawe partikel teles dadi pelet sing apik. Sijine partikel udan digawe ing proses sadurungé menyang puteran centrifugal disk, miwiti blower, lan banjur miwiti puteran centrifugal disk, supaya partikel udan sing subjected menyang buoyancy saka online longkangan annular, pasukan centrifugal rotasi, lan gravitasi dhewe, lan obah ing wangun untaian tali circumferential. Pembentukan bal kanthi sphericity sing dhuwur banget.

  • High speed wet type rapid shear granulator

    Granulator geser cepet jinis udan kacepetan dhuwur

    Materi wêdakakêna lan binder wis kebak pipis saka ngisor dicampur slurry ing wadhah bentuke silinder kanggo mbentuk materi alus teles, lan banjur Cut menyang seragam udan partikel dening sisih-dipasang dhuwur-kacepetan crushing paddle. Granulator campuran kacepetan dhuwur didhukung dening fuselage, pot minangka wadhah, rotasi aduk lan drive piso mabur minangka daya nyopir, materi kasebut diaduk kanthi agul-agul aduk, saéngga materi kasebut tumbling lan nyampur seragam. ing wektu cendhak, lan banjur digawe dening nglereni mabur piso. Partikel kasebut pungkasane dicopot saka port discharge, lan kacepetan rotasi piso mabur sing aduk lan nglereni diganti, supaya entuk peralatan kanthi ukuran partikel sing beda-beda.

  • Ocsillating granulator for making food and pharmaceutical pellets

    Ocsilating granulator kanggo nggawe panganan lan pharmaceutical pelet

    Granulator osilasi ngembangake wêdakakêna udan utawa bahan garing kaya pamblokiran menyang granula sing dibutuhake. Campuran wêdakakêna udan utamané dipigunakaké kanggo meksa wacana liwat layar ing rotasi positif lan negatif saka drum puteran kanggo nggawe granules. peralatan.

    Mesin iki utamane digunakake ing industri farmasi, kimia, panganan lan liyane kanggo ngasilake macem-macem spesifikasi partikel, sing dikeringake dadi macem-macem produk berbentuk. Mesin kasebut uga bisa digunakake kanggo ngremukake bahan garing sing dipadhetke dadi blok. Kabeh bahan kontak bagean digawe saka stainless steel. Produksi bahan.

  • FL one step fluid bed dryer with granulating and drying function

    FL siji langkah adi amben dryer karo granulating lan fungsi pangatusan

    Granulasi lan lapisan farmasi. Granulasi: granula tablet, granula kanggo granula, granula kanggo kapsul. Lapisan: lapisan protèktif saka granules lan pil, preparation werna release alon, film, lapisan enteric. Panganan granulasi lan lapisan. Gula goreng, kopi, bubuk coklat, jus bubuk mentega, asam amino, bumbu, panganan kembung. Pestisida, pigmen, pewarna, granulasi. Bahan wêdakakêna garing, granula lan blok.