Sugeng rawuh ing situs web kita!

GFG vertikal dhuwur efisien amben bed dryer

Katrangan singkat:

Fluidized bed dryer minangka jinis peralatan pangatusan, uga dikenal minangka amben fluidized, sing umume kasusun saka pemanas, host bed fluidized, pemisah siklon, saringan tas, kipas angin sing diinduksi, lan meja operasi. Gumantung saka sifat materi, pemisah siklon utawa saringan tas bisa dipilih kaya sing dibutuhake.


Detail Produk

Tag produk

Prinsip

Pengeringan nggodhok uga diarani pangatusan bed fluidized. Iki nggunakake aliran hawa panas kanggo nundha partikel udan. The nggodhok fluidized ndadekake exchange panas materi. Udhara panas njupuk kelembapan sing nguap utawa pelarut organik. Iku nggunakake aliran hawa panas kanggo nindakake materi. Cara kontak suspensi rong fase padhet saka transfer panas massa entuk tujuan garing partikel udan. Teknologi pangatusan bed fluidized melu rong proses bebarengan transfer panas lan transfer massa. Ing proses pangatusan konveksi, udhara panas nransfer energi panas menyang permukaan materi liwat kontak karo bahan teles, banjur transfer panas saka permukaan menyang njero materi. Iki minangka proses transfer panas; nalika materi udan wis digawe panas, Kelembapan lumahing pisanan vaporized, lan Kelembapan internal diffuses menyang lumahing materi ing Cairan utawa gas negara, lan terus-terusan vaporizes menyang udhara, supaya Kelembapan saka materi mboko sithik suda, lan pangatusan rampung. Iki minangka proses transfer massa.

Sawise dadi panas lan dimurnèkaké, udhara wis ngenalaken saka sisih ngisor saka seri GFG dhuwur-efficiency nggodhok dryer dening penggemar konsep mlebu, lan liwat piring bolong perforated saka hopper ing. Ing kamar kerja, fluidisasi dibentuk kanthi aksi aduk lan tekanan negatif, kelembapan kanthi cepet nguap lan banjur dibuwang nganggo gas buang, lan materi kasebut cepet garing.

GFG vertical fluid bed dryer

Fitur

Amben fluidized saka pengering nggodhok efisiensi dhuwur seri GFG yaiku struktur bunder kanggo ngindhari sudhut mati
Amben dilengkapi karo aduk kanggo ngindhari bongkahan bahan udan lan pembentukan saluran sajrone proses pangatusan.
GFG seri dhuwur-efficiency nggodhok nggodhok Filter tas ndhuwur-dipasang punika serat khusus antistatic, aman kanggo operate
Tipping materi, trep, cepet lan pepek
Operasi tekanan negatif segel, dirancang miturut standar GMP
GFG seri dhuwur-efficiency nggodhok dryer uga bisa dirancang lan diprodhuksi kanggo dipakani otomatis lan discharging miturut syarat.

Range aplikasi

Pangatusan bahan granular lan bubuk udan ing bidang obat, panganan, pakan, industri kimia, lsp.
Pelet ekstrusi sekrup, pelet ayunan, pelet pencampur kanthi kacepetan dhuwur.
Partikel gedhe, blok cilik, blok kenthel lan bahan granular.
Bahan sing owah-owahan volume nalika pangatusan, kayata taro giling, akrilamida, lsp.

Vertical fluid bed dryer3
Vertical fluid bed dryer1
Vertical fluid bed dryer2

Parameter teknis

Item

Unit

Jinis

Kapasitas

Kg

60

100

120

150

200

 

300

500

1000

penggemar

kacepetan

m3/h

2361

3488

4000

4901

6032

 

7800

10800

1 500

tekanan udara

mmH2O

594

533

533

679

787

 

950

950

1200

daya

kw

7.5

11

11

15

22

 

30

37

75

daya aduk

kw

0.4

0.55

0.55

1.1

1.1

 

1.1

1.5

2.2

kacepetan aduk

rpm

11

ngonsumsi uap

kg/jam

141

170

170

240

282

 

366

451

800

wektu operasi

min

15-3 (gumantung ing materi)

dhuwur saka mesin utama

mm

2700

2900

2900

2900

3100

 

3600

3850

5800


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita