Sugeng rawuh ing situs web kita!

Cairan Bed Dryer

  • Continuous horizontal vibrating fluid bed dryer

    Pengering amben cairan geter horisontal terus menerus

    Pengering bed fluidized yaiku ing ngendi bahan mlebu mesin saka inlet feed. Ing tumindak geter, bahan dibuwang ing sadawane amben fluidized horisontal lan terus maju. Udhara panas liwati munggah liwat amben fluidized lan ijol-ijolan panas karo bahan teles. Sawisé iku, udhara teles dibuwang dening udhara exhaust sawise dibuwang dening pemisah siklon, lan bahan garing dibuwang saka inlet discharge.

  • GFG vertical high efficient fluid bed dryer

    GFG vertikal dhuwur efisien amben bed dryer

    Fluidized bed dryer minangka jinis peralatan pangatusan, uga dikenal minangka amben fluidized, sing umume kasusun saka pemanas, host bed fluidized, pemisah siklon, saringan tas, kipas angin sing diinduksi, lan meja operasi. Gumantung saka sifat materi, pemisah siklon utawa saringan tas bisa dipilih kaya sing dibutuhake.