Sugeng rawuh ing situs web kita!

Flash Dryer

  • Stainless steel spin flash dryer for drying powder

    Pengering lampu kilat spin stainless steel kanggo bubuk pangatusan

    XSG seri rotary flash dryer punika udhara panas tangential menyang ngisor dryer, mimpin dening agitator kanggo mbentuk kolom angin puteran kuat. Materi tempel mlebu ing pengering saka feeder meneng. Ing tumindak kuwat saka kacepetan dhuwur puteran aduk agul-agul, materi wis buyar ing tumindak impact, gesekan lan pasukan shearing. Bahan pamblokiran cepet remuk, kanthi kontak karo hawa panas, lan digawe panas, garing.