Sugeng rawuh ing situs web kita!

FL siji langkah adi amben dryer karo granulating lan fungsi pangatusan

Katrangan singkat:

Granulasi lan lapisan farmasi. Granulasi: granula tablet, granula kanggo granula, granula kanggo kapsul. Lapisan: lapisan protèktif saka granules lan pil, preparation werna release alon, film, lapisan enteric. Panganan granulasi lan lapisan. Gula goreng, kopi, bubuk coklat, jus bubuk mentega, asam amino, bumbu, panganan kembung. Pestisida, pigmen, pewarna, granulasi. Bahan wêdakakêna garing, granula lan blok.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Liwat granulasi wêdakakêna, fluiditas saya apik lan mabur bledug suda. Ngapikake kelarutan liwat granulasi bubuk. Nyawiji-granulating-pangatusan rampung ing siji mesin. Nggunakake kain panyaring antistatik, peralatan kasebut aman digunakake. Setel bolongan relief tekanan, yen jeblugan kedadeyan, personel ora bakal cilaka. Peralatan kasebut ora ana sudhut mati, loading lan unloading entheng lan cepet, lan trep kanggo wisuh, sing cocog karo standar "GMP". Tingkat otomatisasi sing dhuwur, kanthi kontrol program, tampilan layar analog lan teknologi liyane sing bisa dipilih pangguna.

Prinsip kerja

Bahan bubuk dilebokake ing wadhah hopper sing ditutup. Amarga efek saka aliran hawa panas, wêdakakêna dilereni soko tugas ing circulation fluidized kanggo entuk nyawiji seragam. Ing wektu sing padha, binder atomized disemprotake menyang wadhah kanggo moisten wêdakakêna ing wadhah, lan wêdakakêna dikondensasi dadi bentuk sing longgar. partikel cilik, granules, ing wektu sing padha, amarga stream online panas kanggo pangatusan efisien, banyu nguap terus-terusan, wêdakakêna terus solidifies, lan proses priming wis bola kanggo mbentuk becik lan seragam microporous partikel bunder, kang pipis ing wadhah ing siji wektu. Telung proses granulasi lan pangatusan. Njupuk isi banyu lan wektu disintegrasi saka preparation ngalangi minangka indikator inspeksi, asil dites dening t. Asil: Nalika preparat padhet dikeringake, metode pengeringan nggodhok beda banget karo metode pangatusan tradisional (p0.01).

Aliran proses

Process flow

1. Truk material 2. Katup kontrol 3. Filter utama 4. Filter efisiensi sub-dhuwur 5. Pemanas 6. Pompa cair bahan 7. Kipas angin induksi 8. Knalpot

Parameter teknis

Item Unit jinis
3 5 15 30 60 120 200 300 500 800-1000
Wadhah  Volume L 12 22 45 100 220 420 670 1000 1500 Miturut klien
Dhiameter mm 300 400 550 700 1000 1200 1400 1600 1800
Min Kg 1.5 4 10 15 30 80 100 150 250
Kapabilitas Maks Kg 4.5 6 20 45 90 160 300 450 750
Penggemar
Kapasitas m3/jam 1000 1200 1400 1800 3000 4500 6000 7000 8000
Tekanan mmH2O 375 375 480 480 950 950 950 950 950
daya kw 3 4 5.5 7.5 11 18.5 22 30 45
Pangeluaran uap Kg/jam 15 23 42 70 141 211 282 366 451
Pangeluaran udara sing dikompres m3 / min 0.9 0.9 0.9 0.9 1.0 1.0 1.1 1.5 1.5
Bobot awak utama Kg 500 700 900 WOO 1100 1300 1500 1800 2000
Tekanan uap Mpa 0.3 ~ 0.6
Suhu  °C (bisa diatur ing kisaran saka suhu kamar nganti 120 ° C)
Wektu kerja min mutusake miturut proplerties saka bahan baku
lapangan  % ≧N99     
rame  dB(A) (Nalika instalasi, mesin utama dipisahake saka penggemar)
Ukuran (L * W * H) m 1,0 x 0,6 x2,1 1.2x07x2.1 1.25x0.9x2.5 1.6x1.1x2.5 1.85x1.4x3 2.2x1.65x3.3 2.34x1.7x3.8 2,8 x 2,0 x4,0 3 x 2,25 x 4,4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita