Sugeng rawuh ing situs web kita!

Mesin Pangeringan

  • Stainless steel roller scraper dryer for drying slurry

    Pengering scraper rol stainless steel kanggo slurry pangatusan

    Roller scraper dryer minangka jinis konduksi pemanasan internal sing puteran peralatan pangatusan terus-terusan. Drum puteran liwat trough ngisor, lan adheres menyang film materi nglukis. Panas kasebut diangkut menyang tembok jero drum liwat pipa, ditransfer menyang tembok njaba drum, lan banjur ditransfer menyang film pakan, supaya kelembapan ing film materi wis nguap, dehumidified, lan dehumidified. Bahan sing ngemot kelembapan dikeringake. Materi pepe wis shoveled adoh saka drum dening scraper diinstal ing lumahing drum, menyang conveyor meneng diselehake ing scraper, lan materi pepe diklumpukake lan rangkep liwat conveyor meneng.

  • Big capacity Multi-level belt dryer

    Pengering sabuk multi-tingkat kapasitas gedhe

    DW seri multi-lapisan sabuk dryers minangka peralatan pangatusan terus kanggo produksi kumpulan. Iki digunakake kanggo pangatusan flakes, ngudani, lan bahan granular karo permeabilitas online apik. Kanggo sayuran dehidrasi, katalis, obat-obatan herbal Cina, lan liya-liyane. Iku utamané cocok kanggo bahan kanthi kandungan kelembapan sing dhuwur lan suhu bahan sing dhuwur. Seri pengering iki nduweni kaluwihan saka kacepetan pangatusan cepet, intensitas penguapan sing dhuwur lan kualitas produk sing apik.

  • Single level belt dryer for fruit and vegetable dehydration

    Pengering sabuk tingkat siji kanggo dehidrasi woh lan sayuran

    DW single-layer belt dryer minangka peralatan pangatusan aliran sing terus-terusan, digunakake kanggo pangatusan flakes, strip, lan bahan granular kanthi permeabilitas udara sing apik. Nduwe isi kelembapan sing dhuwur kanggo sayuran dehidrasi, obat-obatan herbal Cina, lan liya-liyane. Iku utamané cocok kanggo bahan sing suhu ora diijini dhuwur; seri dryers iki duwe kaluwihan saka kacepetan pangatusan cepet, kakiyatan penguapan dhuwur lan kualitas produk apik.

  • Low temperature double cone rotary vacuum dryer

    Pengering vakum rotary kerucut ganda suhu rendah

    Pengering vakum rotary kerucut ganda yaiku peralatan pangatusan sing nggabungake campuran lan pangatusan vakum. Proses pangatusan vakum yaiku kanggo nyelehake materi sing bakal dikeringake ing silinder sing disegel, lan nggunakake sistem vakum kanggo nggambar vakum nalika dadi panas bahan sing bakal dikeringake terus-terusan, supaya banyu ing jero materi nyebar menyang permukaan liwat tekanan. prabédan utawa prabédan konsentrasi, lan molekul banyu (utawa gas Non-condensable liyane) entuk energi kinetik cukup ing lumahing materi, diffuses menyang ruang tekanan kurang saka kamar vakum sawise ngatasi daya tarik bebarengan antarane molekul, lan pompa adoh dening pump vakum kanggo ngrampungake misahake saka ngalangi.

  • Stainless steel hot air circulation drying oven

    Oven pengering sirkulasi udara panas stainless steel

    Oven sirkulasi udara panas seri CT-C dilengkapi kipas aliran aksial sing ora bising, tahan suhu dhuwur lan sistem kontrol suhu otomatis. Sistem sirkulasi kabeh ditutup kanthi lengkap, sing nambah efisiensi termal oven saka 3-7% saka kamar pangatusan tradisional nganti saiki 35-45%, Efisiensi termal bisa nganti 50%. Desain sing sukses saka oven sirkulasi udara panas CT-C wis nggawe oven sirkulasi udara panas negaraku tekan tingkat domestik lan manca.

  • Low temperature rake vacuum dryer for paste

    Pengering vakum rake suhu rendah kanggo tempel

    Mesin iki minangka peralatan pengering vakum batch horisontal. Materi udan wis nguap dening konduksi, lan stirrer scraper dilengkapi kanggo terus-terusan mbusak materi ing lumahing panas, lan gerakane ing wadhah kanggo mbentuk aliran sirkulasi. Sawise banyu nguap, dipompa metu dening pompa vakum.

  • Low temperature vacuum tray dryer

    Pengering baki vakum suhu rendah

    Sing diarani pangatusan vakum yaiku panas lan garing bahan garing ing kahanan vakum. Yen pompa vakum digunakake kanggo ngekstrak hawa lan kelembapan, kacepetan pangatusan bakal luwih cepet.

    Wigati: Yen condenser digunakake. Pelarut ing materi bisa mbalekake liwat condenser. Yen pelarut banyu, kondensor bisa diilangi, ngirit investasi energi.

  • Rotray tray dryer for drying chemical powder and pellets

    Rotray tray dryer kanggo pangatusan wêdakakêna kimia lan pelet

    Pengering terus-terusan jinis tray minangka peralatan pangatusan terus-terusan jinis konduksi sing efisien. Struktur unik lan prinsip kerja nemtokake manawa nduweni karakteristik efisiensi termal sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, jejak cilik, konfigurasi sing gampang, operasi lan kontrol sing trep, lan lingkungan operasi sing apik. Iki digunakake kanthi wiyar ing bahan kimia, obat-obatan, pestisida, panganan, pakan, lan tetanèn. Operasi pangatusan ing industri kayata pangolahan produk sampingan. Iki ditampa kanthi apik ing praktik ing macem-macem industri. Saiki ngasilake telung jinis tekanan atmosfer, kedap udara, vakum, 1200, 1500, 2200, 3000 papat jinis, A (baja karbon), B (stainless steel ing kontak karo bahan), C (ing basis saka B, nambah pipa uap. ) Dalan, poros utama lan krenjang digawe saka stainless steel, lan silinder lan tutup sing diantrekake karo stainless steel).

  • Stainless steel spin flash dryer for drying powder

    Pengering lampu kilat spin stainless steel kanggo bubuk pangatusan

    XSG seri rotary flash dryer punika udhara panas tangential menyang ngisor dryer, mimpin dening agitator kanggo mbentuk kolom angin puteran kuat. Materi tempel mlebu ing pengering saka feeder meneng. Ing tumindak kuwat saka kacepetan dhuwur puteran aduk agul-agul, materi wis buyar ing tumindak impact, gesekan lan pasukan shearing. Bahan pamblokiran cepet remuk, kanthi kontak karo hawa panas, lan digawe panas, garing.

  • hollow blade dryer for drying paste

    pengering blade kothong kanggo pangatusan tempel

    Paddle dryer punika-kacepetan kurang agitating dryer karo aduk paddle nyetel nang peralatan kanggo nggawe bahan udan kebak kontak operator panas lan lumahing panas ing agitation paddle, supaya minangka kanggo entuk tujuan pangatusan. Struktur kasebut umum. Iku horisontal, dual-sumbu utawa papat-sumbu. Paddle dryers dipérang dadi jinis udhara panas lan jinis konduksi. Detail produk koleksi gambar demonstrasi animasi teknik.

  • Continuous horizontal vibrating fluid bed dryer

    Pengering amben cairan geter horisontal terus menerus

    Pengering bed fluidized yaiku ing ngendi bahan mlebu mesin saka inlet feed. Ing tumindak geter, bahan dibuwang ing sadawane amben fluidized horisontal lan terus maju. Udhara panas liwati munggah liwat amben fluidized lan ijol-ijolan panas karo bahan teles. Sawisé iku, udhara teles dibuwang dening udhara exhaust sawise dibuwang dening pemisah siklon, lan bahan garing dibuwang saka inlet discharge.

  • Lab spray dryer with glass or 316L chamber

    Pengering semprotan laboratorium kanthi kaca utawa ruang 316L

    Pengering semprotan laboratorium miniatur (pengering semprotan cilik) nduweni desain sing kompak. Bisa diselehake kanthi mandiri ing laboratorium utawa ing pigura stainless steel sing dirancang khusus. Iku mandhiri lan bisa mlaku tanpa fasilitas liyane. Startup siji-tombol, operasi layar tutul LCD warna gedhe, rong mode operasi ngawasi kanthi otomatis utawa manual bisa diadopsi, sing trep kanggo operasi lan ngawasi proses eksperimen. Iku dryer semprotan karo ukuran cilik, kurang gangguan lan efek pangatusan banget.