Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pengering Drum Scraper

  • Stainless steel roller scraper dryer for drying slurry

    Pengering scraper rol stainless steel kanggo slurry pangatusan

    Roller scraper dryer minangka jinis konduksi pemanasan internal sing puteran peralatan pangatusan terus-terusan. Drum puteran liwat trough ngisor, lan adheres menyang film materi nglukis. Panas kasebut diangkut menyang tembok jero drum liwat pipa, ditransfer menyang tembok njaba drum, lan banjur ditransfer menyang film pakan, supaya kelembapan ing film materi wis nguap, dehumidified, lan dehumidified. Bahan sing ngemot kelembapan dikeringake. Materi pepe wis shoveled adoh saka drum dening scraper diinstal ing lumahing drum, menyang conveyor meneng diselehake ing scraper, lan materi pepe diklumpukake lan rangkep liwat conveyor meneng.