Sugeng rawuh ing situs web kita!

Hubungi Kita

Changzhou Yanlong Drying Equipment Co., Ltd.

Luwih saka 10 taun pengalaman kerja

E-mail

Telpon

+86 18262545965

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm / Setu, Minggu: Tutup

alamat

Xujiawan, kutha Zhenglu, kutha Changzhou, provinsi Jiangsu, China

Contact-us-bg

 Kanggo sapa wae sing mikir babagan perusahaan lan barang dagangan, hubungi kita kanthi ngirim email utawa hubungi kita kanthi cepet. Minangka cara kanggo ngerti barang dagangan lan perusahaan kita. 

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita