Sugeng rawuh ing situs web kita!

Kasus

  • Unit pangolahan susu Nepal

    Spray dryer Model: LPG-50 Spray Atomizer: Kontrol frekuensi 0.75KW Pemanas listrik: Max. Pompa Feed 108KW: 0.75KW Suhu udara Inlet: 90-200 ℃ (diatur miturut karakteristik materi) Ukuran sakabèhé...
    Waca liyane
  • gilingan superfine WFJ-18 kanggo UEA

    Model: WFJ-18 Ukuran feed: <10mm Ukuran Discharge: 80-400mesh Kapasitas: 50-300kg/jam Kecepatan puteran: 4600 r/min Daya mesin utama: 18.5KW Daya separator: 2.2KW...
    Waca liyane
  • grinder Coarse kanggo Latvia crush mrico ireng

    Model: CSJ-250 Ukuran feed: <100mm Ukuran output: 2-30mm (ukuran bolong minangka klien mbutuhake) Kacepetan poros utama: 560r/min Daya: 4KW Kapasitas: 50-300kg/jam Dimensi: 860×650×...
    Waca liyane
  • Lini Produksi Granulasi Susu Uruguay

    1) FL-60, rincian nuduhake output 0,5 kanggo 0,8 mm biji kanggo susu bubuk, baja SS304 lan sumber daya 380V 50Hz 3Ph. 2) Kompresor udara, kita tuku saka cabang Shinely ing China, amarga aku ...
    Waca liyane
  • Australia nglampahi proses pangolahan kopi ...

    Model YK250C Kapasitas 300-600kg/h Diameter tong Φ250 Ukuran mesh 2mm Daya 7.5kw Barel rotary 55r/min Bobot 550 kg Model RFT-800 Diameter Mesh 800mm Ukuran Mesh 1mm Nomer dek 1 Port discharge 2po...
    Waca liyane
  • Instalasi pengering semprot Thailand kanggo garing ...

    Model LPG-25 Kapasitas penguapan 25-35kg/jam Suhu Inlet. 100-250 ℃ Outlet suhu. 60-140 ℃ Pemanasan sumber listrik Max. daya panas 54KW Draft fan 5.5KW ...
    Waca liyane
  • Komposisi lan struktur akar teratai p...

    Baris produksi iki dumadi saka mixer kacepetan dhuwur GH --- YK swing granulator --- GFG pengering nggodhok efisiensi dhuwur --- ZS layar kedher bunder lan peralatan liyane. Glepung teratai dilebokake ing granulator pencampur kanthi kecepatan dhuwur kanggo campuran udan. Sawise dicampur udan yaiku ...
    Waca liyane
  • Produksi granula terdispersi air WDG ...

    1. Mixer ((Debu-free dipakani, otomatis kuantitatif Cairan nambah desain)) 2. Granulator (banyu-cooled, air-cooled desain) Rotary nglereni extrusion granulator Telu, dryer Continuous dryer (produk tunggal, cocok kanggo output gedhe) Fluidized bed pengering Batch dryer (appl...
    Waca liyane