Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pengering sabuk multi-tingkat kapasitas gedhe

Katrangan singkat:

DW seri multi-lapisan sabuk dryers minangka peralatan pangatusan terus kanggo produksi kumpulan. Iki digunakake kanggo pangatusan flakes, ngudani, lan bahan granular karo permeabilitas online apik. Kanggo sayuran dehidrasi, katalis, obat-obatan herbal Cina, lan liya-liyane. Iku utamané cocok kanggo bahan kanthi kandungan kelembapan sing dhuwur lan suhu bahan sing dhuwur. Seri pengering iki nduweni kaluwihan saka kacepetan pangatusan cepet, intensitas penguapan sing dhuwur lan kualitas produk sing apik.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan produk

DW seri multi-lapisan sabuk dryers minangka peralatan pangatusan terus kanggo produksi kumpulan. Iki digunakake kanggo pangatusan flakes, ngudani, lan bahan granular karo permeabilitas online apik. Kanggo sayuran dehidrasi, katalis, obat-obatan herbal Cina, lan liya-liyane. Iku utamané cocok kanggo bahan kanthi kandungan kelembapan sing dhuwur lan suhu bahan sing dhuwur. Seri pengering iki nduweni kaluwihan saka kacepetan pangatusan cepet, intensitas penguapan sing dhuwur lan kualitas produk sing apik.

Pengering sabuk bolong yaiku peralatan pangatusan batch lan terus-terusan. Cara pemanasan utama yaiku pemanasan listrik, pemanasan uap, lan pemanasan udara panas. Prinsip utama yaiku nyebarake bahan kanthi rata ing sabuk bolong. Sabuk bolong nganggo sabuk bolong baja bolong 12-60, sing didorong dening piranti transmisi kanggo maju lan maju ing pengering. Udhara panas mili liwat bahan lan uap banyu mili saka Saluran saka bolongan saluran kanggo entuk tujuan pangatusan. Dawane kothak kasebut dumadi saka bagean standar. Kanggo ngirit papan, pengering bisa digawe dadi jinis multi-lapisan.

katrangan produk

DW seri multi-lapisan sabuk dryer minangka peralatan pangatusan terus kanggo produksi kumpulan. Iki digunakake kanggo pangatusan flakes, ngudani lan bahan granular karo permeabilitas online apik. Kanggo sayuran dehidrasi, katalis, obat-obatan herbal Cina, lan liya-liyane isi kelembapan Iku utamané cocok kanggo bahan kanthi suhu bahan sing dhuwur lan suhu bahan sing dhuwur; seri dryers iki duwe kaluwihan saka kacepetan pangatusan cepet, kekuatan penguapan dhuwur, lan kualitas produk apik. Bisa garing sawise wangun.

Karakteristik kinerja

DWB seri multi-lapisan sabuk dryers cocok kanggo produksi gedhe-ukuran saka bahan angel-garing karo tingkat pangatusan kurang. Peralatan kasebut nduweni struktur kompak, tapak cilik, operasi sing prasaja, pangopènan sing trep lan operasi sing stabil. Bisa dirancang dadi macem-macem formulir pangatusan sirkulasi udara panas miturut karakteristik pangatusan materi. Iki minangka extension lan dandan saka oven sirkulasi udara panas lan akeh digunakake ing aditif metalurgi, bahan kimia, panganan, kemasan lan lapangan liyane. Kanthi kemajuan teknologi perusahaan lan nambah konten teknologi produk, pengering sabuk multi-lapisan nduweni kemampuan kanggo nyukupi produksi skala gedhe, diversifikasi, kontrol terpusat, lan produksi terus-terusan. Nduwe kaluwihan efisiensi dhuwur, hemat energi lan manajemen sing gampang.

Multi-level belt dryer4
Multi-level belt dryer5
Multi-level belt dryer3

Sketsa struktur

Multi-level belt dryer01

Parameter teknis

Spec unit DW3-1.2-8 DW3-1.2-10 DW3-1.6-8 DW3-1.6-10 DW3-2-8 DW3-2-10
Nomer Unit   4x3 5x3 4x3 5x3 4x3 5x3
Dawane bagean pangatusan m 24 30 24 30 24 30
Kekandelan saka materi mm 10-80   
Suhu 50~140   
Tekanan uap Mpa 0.2 - 0.8   
Konsumsi uap kg/jam 360-600 420-720 450-840 480-960 480-960 630-1350
Area pertukaran panas  m2 816 1020 1056 1320 1344 1680
Kekuwatan pangatusan kgH2Q/h 150-450 220-550 240-600 280-750 280-750 350-900
Peralatan daya ing njero kW 30.8 37.4 42 51 56 68
Peralatan daya ing njaba kW 35.3 41.9 46.5 55.5 60.5 72.5
Dimensi sakabèhé m 9.77x2.2x4.5 11.77x2.2x4.5 9.77x2.6x4.5 11.77x2.6x4.7 9.77x3.06x4.9 11.77x3.06x4.9
Bobot Kg 4800x3 5780x3 5400x3 6550x3 6350x3 7800x3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita