Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pengering Sabuk

  • Big capacity Multi-level belt dryer

    Pengering sabuk multi-tingkat kapasitas gedhe

    DW seri multi-lapisan sabuk dryers minangka peralatan pangatusan terus kanggo produksi kumpulan. Iki digunakake kanggo pangatusan flakes, ngudani, lan bahan granular karo permeabilitas online apik. Kanggo sayuran dehidrasi, katalis, obat-obatan herbal Cina, lan liya-liyane. Iku utamané cocok kanggo bahan kanthi kandungan kelembapan sing dhuwur lan suhu bahan sing dhuwur. Seri pengering iki nduweni kaluwihan saka kacepetan pangatusan cepet, intensitas penguapan sing dhuwur lan kualitas produk sing apik.

  • Single level belt dryer for fruit and vegetable dehydration

    Pengering sabuk tingkat siji kanggo dehidrasi woh lan sayuran

    DW single-layer belt dryer minangka peralatan pangatusan aliran sing terus-terusan, digunakake kanggo pangatusan flakes, strip, lan bahan granular kanthi permeabilitas udara sing apik. Nduwe isi kelembapan sing dhuwur kanggo sayuran dehidrasi, obat-obatan herbal Cina, lan liya-liyane. Iku utamané cocok kanggo bahan sing suhu ora diijini dhuwur; seri dryers iki duwe kaluwihan saka kacepetan pangatusan cepet, kakiyatan penguapan dhuwur lan kualitas produk apik.