Sugeng rawuh ing situs web kita!

Babagan Kita

Changzhou YanlongDrying Equipment Co., Ltd. minangka pabrikan khusus ing riset lan pangembangan teknologi pangatusan lan desain, produksi lan dodolan peralatan lan aksesoris pangatusan. Perusahaan iki dumunung ing Kutha Zhenglu, Distrik Tianning, Kutha Changzhou, Provinsi Jiangsu, kutha asal saka peralatan pangatusan ing China. Gumantung ing kaluwihan saka manufaktur peralatan pangatusan diwasa Changzhou lan lingkungan Processing lan konsentrasi talents pangatusan, iku saiki perusahaan domestik karo liyane varieties lan specifications lengkap pangatusan, nyawiji, crushing, lan peralatan granulating.

Profil Perusahaan

ico

Perusahaan iki duwe sawetara desain peralatan pangatusan lan manufaktur personel profesional lan teknis lan tim manajemen modern sing berkualitas tinggi, ing antarane limang personel profesional lan teknis duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing industri kasebut. Nresep pengalaman technical majeng ing ngarep lan luar negeri lan ing-ambane pangerten saka kabutuhan produksi nyata pelanggan ing titik, Integrasi desain, pembangunan, produksi, instalasi lan layanan, lan ngleksanakake strictly ing sesuai karo standar sistem kualitas cocog kanggo njamin kualitas produk. Ing pangembangan lan riset peralatan pangatusan, kita terus-terusan nggawe inovasi lan ndandani, ngrancang lan nggawe seri produk canggih lan hemat energi, lan ing wektu sing padha nggawe arsip pelanggan lan peralatan produk sing didol, supaya bisa luwih apik lan luwih cepet nglayani pelanggan. akurat!

Perusahaan mrodhuksi kabeh jinis peralatan pangatusan, peralatan nyawiji, peralatan grinding, peralatan granulation. Produk kasebut akeh digunakake ing farmasi, kimia, panganan, industri ringan, bahan bangunan lan industri liyane. Aktif berinovasi, nambah efisiensi produksi, ngembangake produk berteknologi tinggi, nyerep lan sinau teknologi manufaktur sing maju, lan saestu nggawa keuntungan sing luwih apik kanggo para pelanggan. Nggawe merek pangatusan kelas siji minangka upaya kita! Reputasi minangka dhasar perusahaan, ningkatake kualitas produk, ningkatake kualitas layanan, lan marem pelanggan minangka tujuan kita! Kerjasama win-win kanggo masa depan sing luwih apik!