Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

Babagan kita

PROFIL PERUSAHAAN

    edf
    yanlong about01

Perusahaan mrodhuksi kabeh jinis peralatan pangatusan, peralatan nyawiji, peralatan grinding, peralatan granulation. Produk kasebut akeh digunakake ing farmasi, kimia, panganan, industri ringan, bahan bangunan lan industri liyane. Aktif berinovasi, nambah efisiensi produksi, ngembangake produk berteknologi tinggi, nyerep lan sinau teknologi manufaktur sing maju, lan saestu nggawa keuntungan sing luwih apik kanggo para pelanggan.

PAWARTA

news

Changzhou Yanlong Drying Equipment Co., Ltd.

Perusahaan iki duwe sawetara desain peralatan pangatusan lan manufaktur personel profesional lan teknis lan tim manajemen modern sing berkualitas tinggi, ing antarane limang personel profesional lan teknis duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing industri kasebut.

Dina iki engineer kita teka provice Guizhou, ngunjungi klien ing Guiyang, sing gawé aditif pangan. Insinyur kita mriksa kahanan kerja mixer aditif pangan, mixer sekrup dobel iki bisa digunakake kanthi apik sajrone telung taun, klien cukup puas karo peralatan kita, dheweke bakal ...
FL-60 adi amben granulator kanggo Serbia klien sing arep nggawe Veterinary tamba granulator iki amben amben granulator diadopsi loro kelompok mesin ingkang ndamel benter, 24KW + 12KW, supaya klien luwih bisa nyetel suhu pangatusan lan ngirit daya. Parameter granulator amben cairan iki kaya ing ngisor iki: Model ...